Remember! Register/Forget Password?

Drop Me A Line

"Gewoon een kwestie van beginnen..."

-Frans Goergen

Frans Goergen

Design is Everything!

Design is
everything!

Even iets over mezelf - vele vrienden en kennissen vragen me, jij zit toch in de IT business? Klinkt interessant - maar wat is een Digital Marketing Strategist eigenlijk? Nou, heb je even ... Ik noem me zelf liever op zijn Amerikaans een / Slashy / Een resultaat van het 'Slash Effect', een evoluerende kennisbron waarin mensen door meerdere identiteiten worden gedefinieerd in plaats van slechts één functie. Of in gewoon Nederlands; veel ervaring opdoen en doen waar je goed in bent...

Passie met wellness

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan... Ik zit al sinds begin 1993 in de wellness, en heb alle ontwikkelingen meegemaakt. Kennis waar we ons voordeel mee kunnen doen.

Webites en marketing

Het blijft boeiend. Het is geweldig om de "wow" kreten te horen na het online zetten van een nieuwe website. Ik vind het een geweldige uitdaging om samen met mijn team elke keer weer een uitstekende prestatie neer te zetten.

Onze activiteiten in beeld

Waar zijn we goed in?

Waar zijn we goed in?

Hoe besteed je je tijd zo effectief mogelijk? Elke activiteit bestaat uit meerdere onderdelen. Alles begint met een goed plan...

Marketing
94% Complete (success)
Engagement
94% Complete (success)
Security
94% Complete (success)
Analytics
94% Complete (success)
Listening
94% Complete (success)

Onze missie

Frans Goergen | Websites & Marketing wil een partner zijn, die waarde en kennis toevoegt aan je bedrijf op het gebied van online marketing, webdesign, grafisch ontwerp, social media management . Wij nemen dit geheel of gedeeltelijk uit handen en denken op strategisch niveau mee met je bedrijf.

Onze visie

Wij geloven in een duurzame online strategie met kwaliteit. Bezoekers naar je website genereren of een breed publiek aanspreken met je social media campagnes is niet alles. Uiteindelijk dient een bezoeker over te gaan tot aankoop van je product of het maken van een afspraak. Het resultaat is belangrijk.

Onze filosofie

De wereld digitaliseert en zowel de consument als ook de zakelijke klant gebruikt het internet om zijn zoektocht naar producten, diensten of informatie te beginnen. Voor ondernemers, sales managers en B2B/B2C marketeers zijn het moeilijke tijden om nieuwe omzet te realiseren. Dit is ons terrein en daar zijn we goed in.

Frans Goergen |
Websites & Marketing

Digitaal teamwork...