Remember! Register/Forget Password?

Drop Me A Line

Op elke vraag een antwoord

Communicate op alle fronten

Digitaal
maatwerk

Veel gestelde vragen (FAQ)

Internet marketing is het marketing proces waarbij het internet wordt ingezet om de doelgroep te benaderen met gewenste informatie of aanbiedingen. Internet bestaand uit verschillende soorten vormen van marketing. De meest gebruikte vormen zijn zoekmachine marketing, social media marketing, video marketing, content marketing, banner marketing en affiliate marketing. Elke vorm marketing heeft vaak een ander doel en een andere manier van benaderen.
Content Marketing is een methode door het slim inzetten van tekst op de website, met als doel om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te komen. Bij het schrijven van content moet er goed gelet worden op het gebruik van zoekwoorden, de juiste zoekwoorden dichtheid en de lengte van de tekst.
SEO betekent Search Engine Optimization, wat in het Nederlands staat voor Zoekmachine Optimalisatie. Dit is het proces om ervoor te zorgen dat websites geoptimaliseerd worden voor de zoekmachines.
SEO staat voor Search Engine Optimization en is een proces om een website te optimaliseren met als doel om de positie in de zoekresultaten te verhogen. SEO bevat verschillende technieken die uitgevoerd moeten worden om optimale resultaten te krijgen, denk aan zowel on page als off page factoren.
Het algoritme van google bepaalt welke websites bovenaan de zoekresultaten komen te staan. Het algoritme kijkt naar hoe goed websites zijn geoptimaliseerd, hoe goed de content/informatie overeen komt met de wensen voor de gebruikers, hoe gebruiksvriendelijk een website is etc. Aan al deze factoren moet zo goed mogelijk worden voldaan om zo hoog mogelijk in google te komen. Wij hebben het specialisme en de juiste bouwstenen in huis om je website hoger te krijgen.
Google AdWords is het betaalde advertentiesysteem van google waarmee bedrijven via advertenties bovenaan de zoekresultaten kunnen komen te staan met zoekwoorden waarop ingekocht wordt. Wat uw budget ook is, u kunt altijd gebruik maken van google AdWords. Met behulp van google AdWords kunt u zelf bepalen wanneer uw advertenties worden weergegeven, via welke zoekwoorden, in welke regio’s en u kunt een eigen (dag) budget instellen.
Dit is een van de meest voorkomende vragen. En het is goed om deze te behandelen. Resultaten zien zal variëren op basis van (1) de diensten die je gebruikt en (2) de agressiviteit van je marketinginspanningen. Meer uitgebreide marketingstrategieën hebben de neiging om betere, snellere resultaten op te leveren en zullen altijd door mij worden aanbevolen. Maar elk onderwerp of branche gerelateerde handel is anders. Als je echter een zeer specifiek doel hebt, zijn er ook directe resultaten te boeken met Pay Per Click – zie de vraag onder google adwords. Slechts binnen een kwartier kan er verkeer naar je website geleverd worden. Search Engine Optimization en Social Media activiteiten kan dagen tot weken duren voordat directe resultaten worden opgemerkt.
Je website is de eerste indruk dat een potentiële klant van je bedrijf online krijgt. Als je nog geen website hebt of als je een gedateerde, slecht ontworpen en ontwikkelde website hebt, dan is de huidige consument binnen enkele ogenblikken verdwenen en zit ergens op een andere website te kijken. Anno 2017 is de digitalisering niet meer weg te denken en is het een must om je op allerlei fronten digitaal te presenteren. In dit geval is het advies vernieuwen.
SMM is een acroniem voor sociale media marketing, dat is een online marketing methode om sociale netwerken, zoals bijvoorbeeld Facebook en Twitter, te gebruiken om uw bedrijf te promoten. Door bedrijven te promoten, klanten te betrekken, reacties en toegankelijkheid te laten zien op de sociale mediakanalen (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+, enz.) kan een bedrijf de publiciteit van hun website vergroten.
Sociale netwerken komen en gaan sinds de komst van deze media en deze trend zal waarschijnlijk blijven. Er zijn enkele duidelijke netwerken, zoals Facebook en Twitter, die de grootste gebruikersbasis hebben, maar om deze te generaliseren als het beste voor elk bedrijf, is een beetje kort door de bocht. De beste sociale netwerken zijn degenen waar je klanten hun tijd doorbrengen. Social media marketing vereist een constante, lopende betrokkenheid als u resultaten wilt zien.
Ja, die zijn er. Met name google heeft regels opgesteld voor het op een juiste manier verbeteren van je website, waardoor deze vindbaar wordt. 'Spam technieken' die vroeger, en nu nog wel eens, gebruikt worden om een website snel op een hoge positie te krijgen zijn niet alleen verboden, maar werken averechts. Ons belangrijkste doel is continuïteit, dus een hoge positie bereiken, ook op de lange termijn.
Geen probleem! Stuur mij eenvoudig een e-mail en ik zal je vraag spoedig beantwoorden.